Schooljaar 18/19

De infoavond heeft plaats op dinsdag 30 januari 2018. De eerste sessie start om 18.45 uur, de tweede sessie om 20 uur. U kan inschrijven voor de eerste of de tweede sessie op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U vermeldt dan liefst ook het aantal personen dat zal deelnemen. 

De voorrangsperiode voor broers en zussen en kinderen van personeel start op maandag 5 maart '18 tot en met vrijdag 4 mei '18. Maak een telefonische afspraak met mevr. Vanderstappen (027673549).

Inschrijvingen van 12-jarigen (zonder voorrang) op woensdag 9 mei 2018 om 9 u. We nemen maar één volmacht per persoon aan. Dit betekent dat één persoon slechts één kind mag inschrijven (tenzij tweelingen).

De capaciteit van het eerste jaar bedraagt 210 leerlingen. 

We noteerden 120 voorinschrijvingen.

Onze Opendeurdag 'Kijk Op' heeft dit jaar plaats op zaterdag 5 mei 2018 vanaf 14 u. U bent van harte uitgenodigd.

Voor nieuwe leerlingen heeft de school 3 documenten + ID-kaart nodig: 

  • het aanmeldingsformulier & het akkoord van de ouders en het kind met de leefregel (schoolreglement) van de school
  • het origineel getuigschrift van de vorige school Opgelet: dit krijgt u pas eind juni! (voor eerstejaars: U bezorgt ons, indien mogelijk, de BASO-fiche van uw kind.) 
  • Breng ook de identiteitskaart van zoon of dochter mee.

Leerlingen van het laatste jaar of hun ouders kunnen hun toestemming geven of weigeren om gegevens aan hogescholen en universiteiten door te spelen: document wet op de privacy.